Falang Database driver not enabled

Τηλ:(+30) 26610 33600-01

Γαλέος με Πατάτες στην Κατσαρόλα


  • Μερίδες:

    4
  • Χρόνος Εκτέλεσης:

    40
  • Υλικά:

    -        4 φέτες γαλέο φρέσκο ή κατεψυγμένο (1 κιλό περίπου)

    -        1 κιλό πατάτες καθαρισμένες

    -        1 ματσάκι μαιντανο ψιλοκομμένο

    -        ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

    -        2 λεμόνια (τον χυμό τους)

    -        2 κουτ. μουστάρδα

    -        2 σκελιδες σκόρδο

    -        Λίγη ρίγανη

    -        Αλάτι, πιπέρι

    -        ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

  • Εκτέλεση:

    Κόβουμε τις πατάτες και τις απλώνουμε στον πάτο μιας φαρδιάς κατσαρόλας. Αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό και άνηθο. Βάζουμε από πάνω τις φέτες του ψαριού και ρίχνουμε ακόμα λίγο αλάτι και τον υπόλοιπο μαϊντανό και άνηθο. Τελειώνουμε με το σκόρδο κομμένο σε φετάκια και την ρίγανη. Αραιώνουμε την μουστάρδα σε 1 ποτήρι νερό και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Ψήνουμε το φαγητό σκεπασμένο σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν οι πατάτες και να μείνει το ψάρι με την σάλτσα του.

  • Πηγή: Cook Book

footer logo

Επικοινωνία

Κεντρικό κατάστημα Κέρκυρας
 

 (+30) 26610 33600
(+30) 26610 22752
 2ο χλμ. Εθν. Πέλεκα (Δ.Ε.Η. Αλεπού)