Falang Database driver not enabled

Τηλ:(+30) 26610 33600-01

Ψαρόσουπα


  • Μερίδες:

    4
  • Χρόνος Εκτέλεσης:

    45 λεπτά
  • Υλικά:

          1 κιλό ψάρια (βραστόψαρα)


    4 πατάτες μέτριες καθαρισμένες

    2 κλωναράκια σέλινο

    4 κόκκους μπαχάρι

    2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

    8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

    2 λεμόνια (τον χυμό)

    1 ποτηράκι κρασί λευκό


    Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

  • Εκτέλεση:

    Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια, τα βάζουμε μέσα σε τουλουπάνι και το δένουμε. Τοποθετούμε το τουλουπάνι μέσα σε κατσαρόλα μαζί με 1 ½ λίτρο νερό, ρίχνουμε το μπαχάρι, αλατοπίπερο και βράζουμε για 20 λεπτά.

    Σουρώνουμε τον ζωμό τους και τον κρατάμε. Βγάζουμε τα ψάρια από το τουλουπάνι και τα τοποθετούμε σε πιατέλα. Ρίχνουμε σε άλλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο μαζί με τις πατάτες και το κρεμμύδι, ανακατεύουμε μια φορά, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το σέλινο, τον ζωμό από τα ψάρια, αλάτι πιπέρι και βράζουμε για 30 λεπτά περίπου.

    Σερβίρουμε τη σούπα με τα ψάρια και με τον χυμό λεμονιού.

  • Πηγή: Cook Book

footer logo

Επικοινωνία

Κεντρικό κατάστημα Κέρκυρας
 

 (+30) 26610 33600
(+30) 26610 22752
 2ο χλμ. Εθν. Πέλεκα (Δ.Ε.Η. Αλεπού)