Falang Database driver not enabled

Τηλ:(+30) 26610 33600-01

Σουπίες Στιφάδο


  • Μερίδες:

    4
  • Χρόνος Εκτέλεσης:

    45 λεπτά
  • Υλικά:

          500γρ σουπιές καθαρισμένες

    500γρ κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

    250γρ ντοματάκια ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα

    20ml ξίδι βαλσάμικο

    1 κουτ. του γλυκού ζάχαρη

    2 δαφνόφυλλα

    2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

    1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

    8 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

  • Εκτέλεση:

    Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τις σουπιές. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε φαρδιά και χαμηλή κατσαρόλα με το ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν.Προσθέτουμε τις σουπιές και τις αφήνουμε για 5 λεπτά.

    Σβήνουμε με το ξύδι, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον άνηθο και σιγομαγειρεύουμε για 40 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μείνει το φαγητό μόνο με το λάδι του. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με άνηθο. 

  • Πηγή: Cook Book

footer logo

Επικοινωνία

Κεντρικό κατάστημα Κέρκυρας
 

 (+30) 26610 33600
(+30) 26610 22752
 2ο χλμ. Εθν. Πέλεκα (Δ.Ε.Η. Αλεπού)