Σουπίες Στιφάδο
-
Εκτέλεση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τις σουπιές. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε φαρδιά και χαμηλή κατσαρόλα με το ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν.Προσθέτουμε τις σουπιές και τις αφήνουμε για 5 λεπτά.
Σβήνουμε με το ξύδι, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον άνηθο και σιγομαγειρεύουμε για 40 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μείνει το φαγητό μόνο με το λάδι του. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με άνηθο.